three in one

De tre musketörerna denna veckan. me i like to much.
Btw Do you like Volos? LOL

sol & spa

I tisdags var vi träninglediga :) Solen strålade solen som aldrig förr så vi gick såklart utanför hotellet och solade några timmar innan det var dags att åka upp till bergen till ett hotell där det var spa på schemat.

Relaxing in the sun & på spat (H)




Gästbloggar

Herregud... vart ska jag börja? Är nu i Grekland med min lovely sister. Resan började dock inte lika bra. Efter 4 timmar och 25 minuter landade jag i Makedonien?!
Var överlycklig att jag skulle få träffa syrran snart... Trodde jag iaf. En snäll grek och hans fru kom och hämta mig. Körde 30 minuter där jag trodde Sandra skulle stå och vänta. Fel.
Vänta i 40 minuter på en buss jag skulle ta. Okej tänkte jag det kan inte vara så långt. Fel igen... 2 timmar och 20 minuter skulle det ta. 
Herregud. Bad och tackade till gud att jag då hade tagit med mig en matlåda som Emina skratta åt att jag skulle gå och släpa på. Man vet aldrig när man blir hungrig tänkte jag och flygmat brukar va sådär. Dessutom fick jag bara en futtig macka. 
Intryckt i bussen satt jag, mina ben hade börjat domna och jag hade inte pissat på 10 timmar. Blåsan va smått bortdomnad vi detta lagret också för den delen. 
Hade precis kollat på klockan, ca 10 minuter kvar. PHU. Fel igen. Stopp i trafiken. Det va fotbollsmatch vilket innebär KAOS i sånna här länd er (Grekland/Cypern). Huliganer bankade på busen och jag trodde de skulle riva hela skiten. Jag var den enda utläningen på bussen. De tog mig en timma 
att ens fatta vad som händer (eftersom ingen pratar engelska) och hann tänka både 1,2 och 3 tankar vad som skulle kunna hända mig. 
Skicka desperata sms till syrran som: kan någon komma hit och hjälpa mig? men fick bara som svar att det inte finns någonting att göra och 
vi får göra det bästa av situationen. DET BÄSTA AV SITUATIONEN? Paniken började spridas i min kropp. Kommer jag dö? 
I efterhand skrattar jag åt mig själv. Där satt jag med mina svettiga pankakor och var livrädd för huliganerna. Som
om de skulle göra nått mot mig? Haha. 
Nu började vi rulla. Ett x antal poliser fick trafiken att rulla igen. Tog bara 2 extra timmar. Inget ovanligt i detta ostressade land. Kom fram till busstationen i Volos. AHA... nu då? tänkte jag. Min otroligt förstående och stöttande syster sa att jag bara skulle ta en taxi. BARA TA EN TAXI? Med en helt främling? I mörkret? Jaha... har jag överlevt hittills lär jag säkert överleva nu med och andra sidan brydde jag mig inte särskilt mycket vid detta lagret. Hoppa in i en taxi med en snäll tant. 
Kom fram 15 minuter senare. Där stod Sandra. YEY! Jag överlevde och vi ska tillbringa en vecka tillsammans. 
Nu kom hon efter en träning i regnet. En dränkt råtta ser hon ut som. HAHA! Kram på er.
/Mickan

gästbloggar

Sitter o chillar med Sandra och Angi. Kan vara uppe lite längre eftersom de är träningsfria imon. Imon har de endast massage på schemat. Stressat liv, eller inte.
Ingen sol idag men de blev en mysig lång promenat till stan, handlat lite met och bara tagit det lugnt.
Efter deras träning åkte vi till stan och käka.

Matchen igår mot ett "bottenlag" sluatde med en 3-0 vinst. Blev riktigt inponerad av deras spel. Försökte helatiden spela runt och ibland var det riktiga mönsteranfall.
Sandra gjorde 1-0 målet också. Jag jubla antagligen mest av alla 200 pers som befann sig på läktaren.

Här bjuds på lite sköna bilder!

/Micka





more than just a game


Yeeeey! I övermorgon kommer min älskade sis och hälsar på mig och stannar en vecka innan hon börjar sitt nya jobb som hon nyss fått på ett gym i Gbg. :D Detta är det enda jag behöver nu! Folk man älskar. Och skönt för henne att hon kommer nu när de har blivit fint väder igen, idag var det över 25 grader. I en konversation häromdagen sa jag att de kommer vara rätt lungt att vi chillar rätt mycket "det gör inget jag måste ändå plugga" haha hon är för rolig. Hoppas du inte pluggar ihjäl dig innan du hinner klart med alla dina utbildningar. Skämt&sido. HAHA. Hoppas man får lite smått o gott som man kan smaska på. Har önskat lite saker får se om det blir ngt gott hihi. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SIS!!!! KRAM

why just me?

Idag blev vi bjudna på luch på båten hos han där... ja vad han nu heter. haha. Tidig träning idag 16.00  Sedan var det dags att åka till stadion och träna. Wieee, tänkte jag. Men redan efter första uppvärmningsvarvet och stretchingen rasade all min motivation samman. Då jag märkte att tre spelare kollade på varann vilken kvadrat jag skulle välja om ja skulle välja den "bra" eller den "dåliga". Inget sagt inget nämnt men så enkelt är det. Och ja ställde mig som vanligt vid den "bra" som dom har sagt till mig från början. Men i några av spelarnas ögon kunde ja se deras tanke att dom bara ville ha mig därifrån. Och då sken ja upp lite extra för att visa att ja inte bryr mig. Sedan på spelet var det katastroooooof. Två spelare passade i stort sett förbi mig varje gång. Och jag kan verkligen tänka hur löjlig jag såg ut att jag försökte och ropade ändå lyckades dom passa varandra från ena kanten till den andra och jag stod i mitten som ett fån. Men vad skall man göra?! För de första är de 25-30 år pratar grekiska, bor i Grekland och är inte ensam i ett land och beteer sig så. För de andra så spelar vi faktiskt i samma lag. Synd för dom men dom kommer inte kunna knäcka mig så enkelt som dom tror. Till och med Angis vänner som är här från Bulgarien och var med som åskådare på dagens träning frågade efterråt varför inte tjejerna passade mig. Sorgligt men sant! Jag kom hit för att lira boll och njuta av livet. Inte kom jag hit för att spela någon form av psykologi fotboll. Och klart att man tar åt sig när folk försöker trycka ner en och man blir behandlad illa. Men jag kommer såväl ihåg att så var det även när jag spelade i på Cypern. I guess they r just jelaouse.

Ska man skratta eller gråta? SKRATTA livet blir så mycker lättare..

Åsnan Rita

Det här är min bästa vän här i Grekland. Jag brukar jämföra henne med Natta. Jag har ungefär samma relation till de båda. Jag vet att jag alltid kan lita på er. Natta brukar stå utanför min dörr när jag behöver henne som mest och är alltid där för mig och lyssnar vad jag har att säga och ger mig alltid goda råd. När jag är depp så gör hon mig alltid glad och får mig på andra tankar. Det är samma med Rita.. Fast hon står ALLTID utanför mig dörr och väntar på mig! Men om jag måste välja så blir Natta min absolut bästa vän. Tyvärr rita..

ledigdag

Imorse gick jag upp 11 och förflyttade mig till baksidan där jag låg och solade en och en halv timme. Underbart väder det stekte men det var sådär lagom att det gick att ligga kvar utan att dö av svett. Tummen upp. Sedan tog jag min bike och cyklade tillsammans med Angi till vår resturang där jag käkade carbonara. Gott som alltid. Sedan cyklade vi längs havet och satte oss en stund och Angi dök i. Inga konstigheter alls. Ush och brrrr va kallt de borde vart. Jag satt med nöje och kollade på och smaskade på mina kinder choklad ägg och cola nappar haha. Och så...Ingen träninge idag heller. I wounder why?!




förlust

Igår åkte vi för att spela mot Paok. Mycket har hänt under veckan men vill inte ens nämna det för det gör mig bara arg när jag tänker på det. Så jag lämnar det. Men det var ingen bra uppladning inför en sådan här viktig match. Vi förlorade med 2-1. De spelade mycket bätte än oss och hade starkare spelare på varje position på hela planen. Vi hade 2 st som kunde stå upp hyfsat och det var Tamara och Despina. Igår spelade jag inntermitt de första 35 minuterna. Och det var pinsamt så dåligt jag spelade. Men när jag gick upp på min normala postion som centerforward förändrades jag och spelade mycket bättre. Laget också.. Men igår var det verkligen inte min dag! Inte lagets heller. Paok är ett mycket bättre lag och vi skall vara glada att det bara blev 2-1. Men vad skall man förvänta sig när dom har spelat 4-5 år tillsammans plus att hela startelvan är med i landslaget. Så det var
Volos-Grekiska landslaget. Det är bara till att bryta ihop och komma igen. Har inget att säga om matchen, det var under all kritik!
Deras reaktioner också, inga nådiga blickar man fick från lagkamraterna. Än har ingen sagt ett ord till mig. Alla trodde att jag skulle gå in och avgöra matchen själv, vilket är ganska omöjligt. Men det spelar ingen roll för dom. Får se om läget förändras eller inte. Jag kan inte ens beskriva med ord hur "medgångspersoner" spelarna och ledningen är. Jag trodde det var sjukt som dom reagerade på Cypern, men det här är ingenting. Så jag har lärt mig att inte bry mig om eller lita på någon här. Because its just a game! Ill remember it as long as ill be here..

promenad




lets caught the sun

Det har ju gått sådär med att ställda klockan när man ändå stänger av den när den ringer kl 10. HAHA. Men har man inget speciellt att göra så blir det lätt så, i guess. Drog upp rullgardinen och tittade ut och blev alldeles varm i kroppen. Efter mer än en veckas regn var det äntligen sol&sommar igen! (H) Så det var bara till att dra på sig jeans short och en t-shirt och ett par sommarskor. Såklart glajorna var med ;) Lefteris kom och hämtade oss för att åka till centrum och hämta våra cyklar som vi skulle få. Så därifrån cyklade vi på bilvägen och kände oss som kungar (NOOOT). Vi mötte coach och tjejerna i laget som satt på ett cafe och väntade på oss. Efter det tog jag och Angi oss friheten och satte oss och käkade på Paragadis eftersom presideten sa att vi kunde gå dit och äta. Gott som faan! Sedan tog vi våra snygga bikes och cyklade hem. Åkte lite omvägar för att utforsta vår lilla stad. Många riktigt mysiga hus. Andra helt förskräckliga. Ja får ont i hjärtat när jag ser folk som måste bo sådär:S Väl hemma deckade jag två timmar innan det var dags att piggna till och åka till träningen.
Idag tränade vi på konstgräsplanen som vi gjort en vecka nu eftersom söndagsmatchen skall spelas på samma underlag. Började uppvärmning med hålla bollen inom laget fast med händerna. Sen byggde vi på den och då skulle man kasta den till en tjej som skulle göra volley till en som tar emot den med händerna sedan samma sak med huvudet. Resten av träningen bestod i stor del av taktik. Hur vi skall pressa, göra uppspel osv. Sedan avslutade vi med lite skott och sedan spel. Jag kommer inte spela centerforward denna matchen. Kommer vara en av de vå som är bakom centern. Eftersom det skall skapa en balans med mig och Tamara som offensiva innermitt/defensin foward. Meningen är att vi skall skjuta mycket och försöka löpa igenom deras backlinje. De skall tydligen vara lite svagare i försvaret. Har inte spelat där något så det kändes lite konstigt att få reda på det, men det blir en positiv utmaning för mig!
Träningarna denna vecka har inte varit speciellt bra tycker jag, man har inte märkt någon större vilja. Alla bara snackar att vi måste vinna. Men det funkar inte riktigt så. Vi har också en av de mainpersons i laget i Serbien eftersom hon fortfarande försöker fixa sina papper och missar söndagens viktiga match. Så det finns lite frågentecken? fortfarande. Vi möter de tvåfaldiga vinnarna i Grekiska ligan och ett starkt lag även ute i europa. De spelade nyligen kvartsfinal i champions league.
Poak- Volos ???

Jag tänker ladda och spela matchen och göra mitt bästa och inte tänka på något annat. Det är alltid då jag spelar bäst! Sen det som händer, det händer..

nelly




Gudomliga toppar. Hade jag haft internetbank så hade dom vart mina.

shoppingkick

Idag tog ja mig i kragen och faktiskt gick in i Zara och de andra affärerna. Nästan varje dag åker jag förbi och tänker att ja ska kolla efter kläder. Men idag var det dags, idag skulle det hända!
Vilket jag kanske inte skulle gjort.. Eller a det beror på hur man ser det. Inte bra för stackars plånboken som minskade radikalt på bara ett par timmar. Men med ett humör som kommer räcka desto längre. Värt eller inte. VÄRT! Kom hem med två par jeans, en jeans skjorta, en t-shirt och två par knästrumpor. Och en helt annan Sandra. Sjukt, men jag gjorde min bästa träning idag. Omedvetet, men garanterat var det dagens shoppingtur som gjorde susen till tusen.
Och då har jag inte ens köpt det jag vleat ha. Egentligen ville jag köpa en ny guessklocka, ett par solglasögon och en väska som är väldigt populär här. Får la se när det blir. Om det nu blir av! hihi. Åhhh, i love it! Jag vet att detta låter ytligt, men det är det roligaste jag vet och det mest intresanta jag kan göra just nu. Det är verkligen bara fotboll i huvet på de andra tjejerna. Så jag har lite svårt att komma loss och få tid att kolla i affärer. Antingen är det fika som gäller och när någon väl tar med en i affärer så är det sportaffärer. WFT?! Tex. Katarina har snackat om sina jävla fotbollsskor hon skall köpa i två veckor. Och jag har sett alla olika modeller och färger säkert 10 gånger på internet som hon har visat.
Men nästa vecka skall jag ge mig själv en heldag och gå igenom alla affärer. Det är jag värd tycker jag haha.
Från dagens shopping

hela dan varje da

Börjar vänja mig med det otroligt strsserade liv jag lever här. NOOOT. Vaknade, chillade någon timme eller två. Innan det var dags att kliva upp ur sängen förflytta sig till lobbyn och chilla lite vid datan. Läste faktiskt lite news, framsteg. Sedan åkte jag och Angi till centrum och hämtade mat. Köpte lite i supermarket (sjuuuuupermarket som min pappa brukar säga). haha. Åkte hem och chillade lite till. Sedan var det dags att utföra dagens jobb. Idag tränade vi på kontgräsplanen, gilla! Efter träningen va d bara till att åka hem chilla lite till.
Det är tur att det är jag, jag kan verkligen konsten att ta de lungt. I början hade ja panik att de inte hände något. Nu är det typ jobbigt att lämna sängen. Skämt o sido! Nämen de e typ så intressant läget är nu. Förresten jag blev spelklar idag! :D
Ps. Petra ja sa att du skickar gratis sms till min svenska mobil. Inte till den grekiska åsnetratt, men jag gillar dig ändå! kram

Lil Wayne ft .Eminem - Drop the world

http://www.youtube.com/watch?v=HS0pMb2bx-4&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-3-HM
(Lil Wayne) I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I’m cursed, so never mind
And it’s worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb
The spot gets smaller, and I get bigger
Tryna get into where I fit in, no room for a n*gga
But soon for a n*gga it be on, mu’f*cka
‘Cause all the bullshit, it made me strong, mu’f*cka

So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
And I could die now, Rebirth motherf*cker
Hop up in my spaceship and leave Earth, motherf*cker
I’m gone
Motherf*cker, I’m gone

I know what they don’t wanna tell you
Just hope you’re heaven-sent, and you’re hell-proof
I-I walk up in the world and cut the lights off
And confidence is the stain they can’t wipe off
Huh, my word is my pride
But wisdom is bleak, and that’s a word from the wise
Served to survive, murdered and bribed
And when it got too heavy I put my burdens aside

So I could pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
And I could die now, Rebirth motherf*cker
Hop up in my spaceship and leave Earth, motherf*cker
I’m gone
Motherf*cker, I’m gone (I’m gone)

(Eminem) It hurts, but I never show this pain you’ll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I’ve become, my back’s against the wall

When push come to shove, I just stand up and scream “F*ck ‘em all”

Man, it feels like these walls are closing in
This roof is caving in, up its time to razor-thin
Your days are numbered like pagers and
My book of rhymes, got ‘em cookin’, boy
This crooked mind of mine got ‘em all
Shook and scared to look in my eyes
I stole that f*ckin’ clock
I took the time and I
Came up from behind
And pretty much snuck up
And butt-f*cked this game up
Better be careful when you bring my name up
F*ck this fame, that ain’t what
I came to claim but the game
Ain’t gonna be the same on the day that I leave it
But I swear one way or another I’ma make these f*ckin’ haters believe that
I swear to God, won’t spare the rod
I’m a man of my word, so your f*ckin’ heads better nod
Or I’ma f*ck around in this bitch and roast everybody
Sleep on me, that pillow is where your head’ll lie
Permanently, bitch, it’s beddy-bye
This world is my Easter egg, yeah, prepare to die
My head is swole, my confidence is up
This stage is my pedestal
I’m unstoppable, incredible
Hope you’re trapped in my medicine ball
I could run circles around you so fast your f*ckin’ head’ll spin, dog
I split your cabbage and your lettuce and olives
I’ll f*ckin’

Pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
Bitch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
And I could die now, Rebirth motherf*cker
Hop up in my spaceship and leave Earth, motherf*cker
I’m gone
Motherf*cker, I’m gone (I’m gone)

beslutsångest.

Idag vaknade jag halv 11 efter ha snosat en halvtimme. BÄSTA! Tänkte börja ställa klockan på 10 annars kommer jag lätt sova bort dagarna. Idag är det varken varmt eller kallt, men molnigt och tråkigt. Angi som bor i hotellrummet brevid mig skickade mig ett sms nyss att hon stannar hemma till träningen börjar. Vilket innebär jävligt tråkigt att åka själv och hämta mat. Jag funderar på att ta en lång promenad till centrum för att hämta mat på vårt matställe. Det tar ca 40 min och gå varje väg. Men då vet jag att jag kommer få i mig god och fräsh resturangmat. Annars kommer jag väl äta lite frukt och mackor och flinger som finns i kylen och sfafferiet. Detta är just nu livets största problem-att hämta mat.
Oh fyfan va gott. Nu ringde precis Angi och sa att Aglea som bor med henne skulle hämta mat. Så nu behöver jag inte oroa mig för något idag bara vänta på min carbonara skall komma. PUSS PÅ HENNE.
Denna veckan skall jag bara vila, träna och äta. För att förbereda mig för årets viktigaste och första match för mig. Vi möter de tvåfaldiga vinnarna i Grekiska ligan. Det är inte lite press jag fått det senaste från alla håll och kanter. Efter gårdagens match. Det är lungt vi väntar på Sandra kan spela så hon tar tag i anfallen. Journalisten sa senast till mig igår-Jag väntar mig att se dig spela mot Poak och göra några mål.
Lätt att göra "mågra mål" i ett lag som snart skall spela kvartfinal i champions laegue. HEJ PANIKEN! haha

3-0 :D

Tre mål är lika med tre poäng. Dagens match slutade 3-0. Med solen stekandes mot min rygg när jag satt och kollade laget värma innan matchen. Väl matchen startat ställde jag mig upp pga lugn att sitta ner. Efter drygt 10 min fick vi frispark på högerkanten. En sådan som Tamara så enkelt lägger över målvakten och defenders som rusar ut och som Despina tajmar perfekt på volley och dönar in 1-0. Ytterligare några minuter går och vi får frispark ca 20-25 meter från mål. Katarina med de två små toffssarna skjuter in den riktigt snyggt och en skön tvåmålsledning. Sedan får Anastacia ett ryck på vänsterkanten dribblar förbi tre spelare och skär in i mitten och passar en jämsidespass till Goggo som har ett bra skott läge precis vid straffområdslinjen framför målvakten. Men passar istället Tamara som löper mellan backarna och smeker in bollen mellan benen på målvakten som kommer utrusandes i full fart. 3-0 efter halvtimmen spelad av första halvlek.
Första gången jag såg vårat lag spela. Shit har svårt att analysera när man sitter och tittar när man hela tiden brukar vara inne i matchen. Då går allt så mycket snabbare. Shit vad långsamt det går! :S HAHA. Vi hade nytt spelsystem, vilket kanske var anledningen till ett rörigt spel och problem i anfallet. Idag bytte vi och spelade 4-4-2 eftersom jag inte kunde spela idag. Annars brukar vi spela 4-5-1 med mig som ensam forward. Med spel mot ett mål i hela första halvlek gick vi lugna ut i halvtispausen. I andra var matchen så gott som avgjort och det märktes av båda lagen. Den ena laget hade redan gett upp och det andra hade redan tagit segern förgivet. Vi var inte längre skärpta i mål chanserna vi hade, inte för fem öre. Kunde lätt gjort 5 i andra, men det blev inget. Skönt iaf med tre mål och tre poäng!


Kick off

Idag 16.00 blåser dommaren i pipan för avspark och spel i Grekiska ligan och Olympiapos Volos FC första hemma match. Vet inte så mycket om laget vi möter idag, bara att de kom 5:a eller 6:a förra året. Vi har 4 spelare som inte hann att bli spelklara till serieprämiären. En tjej från Seribien, Danijela (vår stabila mitt back), Kathy (mittfältare) från Cypern, och jag. Sen var det en till men henne kommer jag inte ihåg.
Snart kommer Janis och hämtar oss då vi skall gå till Goodys hela laget och äta. Sedan blir det att sätta sig på något cafe och dricka kaffe. Sen beger vi oss vid 2-tiden till stadion. Lite annorlunda uppladdning än vad man är van vid hemma då man brukar samlas för snack och uppvärmning. Här ska det käkas rejält innan och dricka kaffe. Vilket jag är lite skeptiskt mot?! Men vi får väl se. Helst hade jag legat och sovit in i det sista. Men det är ju jag! HAHA.
Nu skall jag klä på mig matchoverallen sen kicka iväg och heja på mitt lag eftersom jag får sitta på läktaren idag och käka korv. HA DEE

gott skratt

nu bjuder jag på härliga bilder från förr i tiden då jag var spinkig och hade snygga stiliga inbakade små flätor, made in Spain. HAHAHAHAHA! Natta jag dör, jag dör döööööör.

Oxi=nej

Nej till spel för mig i seriepremiären på söndag. Fick reda på det idag, vilket var en stor besvikelse. Har tränat hårt och förberett mig på att spela på söndag. Men det blir inget med det! Mina papper hann inte att bli klara. Jag fattar dock inte varför. Tror att det kan ha något med att de har mina papper på Cypern.
Har tränat på konstgräs de senaste två träningarna, me like a lot! För det har regnat och planerna är dåliga. Hoppas på en vändning av vädret. I början av veckan gick jag i linne och shorts och svettades. De senaste tre dagarna har jag haft jeans och tröja och frysit. OGILLA! Men på söndag skall det bli bättre. Hoppas att man kan sitta på läktaren och åtminstone njuta av solen när man inte kan spela.
Imorgon är det fika som står på schemat och efter det skall vi ut och äta. Sedan på söndag skall hela laget ut och äta innan matchen.. Mer vet jag inte om helgen. Får la se hur den tar fart. Skall iaf försöka sova nu!
KRAM

check it out!

http://fuldans.se/?v=vlbfvllpfl

hahaha kära syster!

träningslediga

Åkte in till centrum för att hälsa på Katarina på hennes cafe. Där beställde jag min absoluta favorit färskpressad apelsinjuice (som alltid). Angi är så över social och hon har redan skaffat sig en massa vänner jag inte ens sett, haha. Så var det bara att slå sig ner och hälsa på alla. En man i 50-års åldern bla.. Weard! Jotack. Men ålder verkar inte spela någon roll här. Alla är vänner med alla, no matter what age. Efter en tid på cafeet gick jag och några i laget med till kommer-inte-ihåg-hans-namn, men iaf till hans båt för att kolla hur det såg ut. WOW! 6 sovrum, 2 toaletter, vardagsrum och kök. Sjukt fin. Han hade till och med 2 städerskor där. Där bjöds det på mat, kaffe och efterrät. Kollade på tv och fotboll för att sedan bege oss ut och kolla solnedgången från båten. Efter ett par timmar lämnade vi sällskapet och gick vi vidare till "vår" resturang för att avnjuta en utsökt middag. Blev dock lite föööör mätt. På väg hem ringde coach oss och frågade om vi ville komma till Groove och fika. På vägen dit var jag ju "tvungen" att stanna i en klädaffär. Och köpa mig ett par jeans. Yeey! En snabbfika och lite tjöt innan det var dags att åka hem efter en lång dag i centrum. ÅH, coach han är för bra! Diggar han fett mycket.



när fantasin brister

Har suttit på nätet en massa. Men inte haft ngn inspiration att skiriva här. I lördags spelade vi vår sista träningsmatch/er innan ligan drar igång. Spelade 2 gånger 45 minuter mot två olika lag från näst högsta ligan. Vi vann varje halvlek med 4-0. Jag gjorde ett i varje match. Vi åkte upp och spelade uppe i bergen, vilket var fräckt. Eftersom vi på hemvägen stannade för att se utsikten över hela Volos. Helt fantastiskt! Hade dock inte med min kamera :s
På lördagskvällen åkte jag och Angi in till stan för att kolla på ngn filmfestival som vi sett reklam om, det var bajs. Så vi satte oss på ett cafe och tog en drink sen vidare för en annan. Efter det tog vi Taxi hem. GAAAAALEN KVÄLL! (NOOOOT). Det är lite tråkigt att alla tjejer i laget åker hem på helgena till sina hemstäder. När man för en gångs skull kan hitta på något skoj. Men får la hoppas man hittar lite vänner utanför fotbollen snart :D
I söndags åkte jag och Angi och käkade på en grekisk resturang som presidenten sagt att vi skulle gå till. Blev så exalterad för jag såg äntligen att de hade lax. Men när jag skulle beställa de så hade dom inte det just den dagen, typiskt. Jag fick nöja mig med feta sallad, bröd och olika ostar och bacon. Eftersom jag inte gillar de andra fisksorterna som erbjöds. Sedan gick vi längs hamnen och passade på att ta lite kort medan vi väntade på Fenia som sedan hämtade oss för att kolla på hennes killes seriematch. Efter matchen åkte vi till en sportbar och kollade grekiska ligan på tv. Skönt att komma iväg och göra någonting annat för en gångs skull :)
Igår tränade vi på den stora arenan, vilket var skönt. Uppvärmning, kvadden, hålla bollen inom laget och spel som avslut.
När jag vaknade i morse såg jag fram emot att åka till stan och hämta mat och sen träna. Men jag hade inte fattat att vi var träningsfria idag, vilket blev en besvikelse. Hur ska jag nu fylla min dag?! Vi får väl se...
So long!

spelschema

Här är spelschemat för mitt lag Olympiakos Volos F.C. (Mitt lag är skrivet med fet stil så ni vet vilket lag som är mitt). Förstår om ni inte kan läsa, för det kan inte ens. HAHA!
Αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων
Ο Α’ Γύρος 
1η Αγωνιστική (10 Οκτωβρίου) Βόλος 2004 – Ελπίδες Καρδίτσας 
2η Αγωνιστική (17 Οκτωβρίου) ΠΑΟΚ – Βόλος 2004
3η Αγωνιστική (24 Οκτωβρίου) Βόλος 2004 – Ατρόμητος 
4η Αγωνιστική (31 Οκτωβρίου) Καλλιθέα – Βόλος 2004
5η Αγωνιστική (14 Νοεμβρίου) Βόλος 2004 – Αίγινα 
6η Αγωνιστική (21 Νοεμβρίου) Αμαζόνες Δράμας - Βόλος 2004
7η Αγωνιστική (28 Νοεμβρίου) Αβαντες Χαλκίδας – Βόλος 2004
8η Αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου) Βόλος 2004 – Αρης Θεσσαλονίκης 
9η Αγωνιστική (12 Δεκεμβρίου) Πανσερραϊκή – Βόλος 2004
10η Αγωνιστική (19 Δεκεμβρίου) Ρεπό
11η Αγωνιστική (9 Ιανουαρίου) Οδυσσέας Γλυφάδας – Βόλος 2004
12η Αγωνιστική (16 Ιανουαρίου) Βόλος 2004 – Εργοτέλης 
13η Αγωνιστική (23 Ιανουαρίου) Βόλος 2004 – Αμαζόνες Καλυβίων 
Ο Β΄ Γύρος 
14η Αγωνιστική (6 Φεβρουαρίου) Ελπίδες Καρδίτσας – Βόλος 2004
15η Αγωνιστική (13 Φεβρουαρίου) Βόλος 2004 – ΠΑΟΚ 
16η Αγωνιστική (20 Φεβρουαρίου) Ατρόμητος – Βόλος 2004
17η Αγωνιστική (27 Φεβρουαρίου) Βόλος 2004 – Καλλιθέα 
18η Αγωνιστική (13 Μαρτίου) Αίγινα – Βόλος 2004
19η Αγωνιστική (20 Μαρτίου) Βόλος 2004 – Αμαζόνες Δράμας 
20η Αγωνιστική (27 Μαρτίου) Βόλος 2004 – Αβαντες Χαλκίδας
21η Αγωνιστική (3 Απριλίου) Αρης Θεσσαλονίκης – Βόλος 2004
22η Αγωνιστική (10 Απριλίου) Βόλος 2004 – Πανσερραϊκή
23η Αγωνιστική (17 Απριλίου) Ρεπό
24η Αγωνιστική (8 Μαΐου) Βόλος 2004 – Οδυσσέας Γλυφάδας 
25 Αγωνιστική (15 Μαΐου) Εργοτέλης – Βόλος 2004
26’ Αγωνιστική (22 Μαΐου) Αμαζόνες Καλυβίων – Βόλος 2004



träning

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om gårdagens träning. Har ju inte skrivit så mycket om själva träningarna. Tänkte det kunde vara intressant och se hur min vardag ser ut!!! (Kul tjej NOOT) Aja här kommer de iaf...
Vi sprang två och två i led i 10 minuter i ganska lungt tempo. Sedan höll Tamara i stretchingen, fram-baksida lår, vader, ljumskarna, ryggen. Dem gör lite annorlunga stretchövningar men effekten är densamma.
Sedan körde vi min absoluta favorit övning, nämligen kvadden. Här är det endast ett tillslag som gäller. Vilket är bra för det behöver jag verkligen träna på. Ibland blir det riktigt goa och snabba passningar.
Efter det delades vi in i tre lag om 5 personer i vardera lag. Körde en slags anfall-försvar övning på en 9-manna plan. Det första laget anfaller och det andra laget skall försvara och ta bollen, men samtidigt när de brytit eller tagit bollen ha kontroll och nå förbi mittlinjen. Samtidigt som det första laget har chansen att ta tillbaka bollen och göra mål.Så fortsätter det till första laget lagt mål och får 1 poäng eller andra laget tar bollen och får anfalla och gjort så att det första laget blir utan poäng. Riktigt givande övning eftersom man får in ett tankesätt att även man förlorar bollen alltid kämpa högt upp i banan för att vinna tillbaka bollen. Blir dock inte samma snabbhet i vanligt anfall försvar, men det var roligt att testa en annan variant.

Sedan ställde coach upp oss i våra positioner och visade en speciell uppspelsmetod. Där ytterback får boll utrullandes av målvakt. Som sedan passar en kort passning in till en mötande innermitt som är halvrättvänd. Som sedan passar till centerforwarden som möter och ut på kanten och spelar tillbaka till innermitt. Då befinner sig forwarden på kanten samtidigt som den yttermittfältaren tar forwardens postion. Och därmed fått ett rörelse mönster som öppnar upp på den andra kanten för att slå en långboll över till andra sidan. Grymm övning om den funkar.

Efter det blev det vanligt spel på 9-mamma plan. Delades in så att de bästa anfallarna fick det bästa försvarana mot varann. Vilket är bra för det blir rättvist för alla spelare. Eftersom man möter en som är ganska jämnlik kapacitetsmässigt.
Träningen avslutades med nerrjogg och stretching. :D


RSS 2.0